Lidt om os

LIDT OM OS

Vi er pt 3 faglærte urmager og en urmager elev i butikken


Jeg selv er startet på urmagerskolen i 1996 og stod i lære hos Urmager Andreasen atelier i Benløse by som var et antik værksted. I 2000 efter endt læretid var jeg kort i Plaza for at få lidt butikserfaring. Januar 2002 startet jeg for grossist Henning Stæhr på deres service værksted i Gentofte hvor jeg arbejdet i næsten 9 år med armbåndsure.


I slut 2010 startet jeg eget værksted på hjemmeadressen hvor jeg lavede service reparationer på armbåndsure og antikke ure for andre urmager, grossister og private. Endvidere hjalp jeg til på værkstedet og i butikken hos en lokal urmager i Roskilde frem til salget til ny ejer i 2012.

Firmaet hjemme var vokset ud af rammerne og i søgen efter mere plads overtog jeg Børge Dahlslund antikurværksted i Svorgerslev i 2012.


I April 2013 flyttede jeg værkstedet til Sct. Ols. Gade 22 i Roskilde. Hvor der også blev udvidet med salg af nye, brugte og vintage ure.


1. November 2019 er butikken flyttet til Algade 35 i Roskilde hvor vi tilbyder samme service som altid og større udvalg af nye og brugte ure.